Aviso Legal - PINTURES BAQUE

PINTURES BAQUE
Vaya al Contenido

Aviso Legal

AVÍS LEGAL I CONDICIONS GENERALS D'ÚS DEL LLOC WEB
www.pinturesbaque.com


INFORMACIÓ GENERAL


En compliment de les obligacions d'informació previst en la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE) de 11 de juliol, les següents dades de informació general d'aquest lloc web són proporcionats per sota:

Propietat d'aquest lloc web, www.pinturesbaque.com, (en endavant pàgina web) manté: Daniel Baqué Freixas, NIF: 40528539D, i les dades de contacte són:

Adreça: C / Pals n º 82 2 º 1 º, 17200, Palafrugell;
Telèfon 636731657-972300512;
Correu electrònic de contacte: informacio@pinturesbaque.com


CONDICIONS GENERALS I CONDICIONS D'ÚS

L'OBJECTE DE LES CONDICIONS: LA WEB

És objecte de les presents condicions generals d'ús (en condicions) regulen l'accés i utilització del lloc Web. Als efectes d'aquests termes i condicions significa lloc Web:

  L'aspecte extern de les interfícies de pantalla, tant estàtica com dinàmica, és a dir, l'arbre de navegació; i tots els elements integrats en l'arbre de navegació tant la pantalla interfícies (en continguts més tard) i tots els serveis i recursos en línia que pot oferir als usuaris (en serveis posteriors).

Pintutres Baque es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació i configuració del lloc Web i els continguts i serveis que podrien incorporar-se. L'usuari reconeix i accepta que en qualsevol moment Pintutres Baque pot interrompre, impossibilitar o cancel•lar algun d'aquests elements que estan integrats en el lloc web o l'accés a ells.

Accés al lloc Web l'usuari és lliure, com a regla general, és lliure sense l'usuari haver de proporcionar consideració per gaudir-ne, excepte en relació amb el cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d'accés que l'usuari ha estat contractat.

L'ús de qualsevol dels continguts o serveis del lloc web pot ser a través de la inscripció prèvia o subscripció de l'usuari.


L'USUARI


L'accés, navegació i ús de la pàgina Web, així com espais habilitats per interactuar amb els usuaris i l'usuari i Pintutres Baque com comentaris i/o àrees de blogging, atribueix la condició d'usuari, tan acceptada, ja que comença navega pel lloc Web, totes les condicions aquí exposades, així com les seves successives modificacions, sense perjudici de l'aplicació de la normativa legal corresponent ha de complir-se com s'escau. Tenint en compte la rellevància de l'anterior, es recomana a l'usuari llegir-los cada vegada que visiti el lloc Web.

El lloc Web de Pintutres Baque ofereix una àmplia gamma d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la responsabilitat de fer un ús adequat del lloc Web. Aquesta responsabilitat s'estén a r:

  Ús de la informació, continguts i/o serveis i dades proporcionada per Pintutres Baque sense ser contràries a les disposicions d'aquestes condicions, la llei, la moral o ordre públic o que en cas contrari que pot comportar lesions als drets de tercers o de la mateixa actuació del lloc Web.
  La veracitat i la legalitat de la informació proporcionada per l'usuari en els formularis expedit per Pintutres Baque d'accés a determinats continguts o serveis oferts pel lloc Web. En qualsevol cas, l'usuari comunicarà immediatament a Pintutres Baque sobre qualsevol fet que permet l'abús de la informació registrat en aquestes formes, com per exemple, però no només, robatori, pèrdua o accés desautoritzat a identificadors i/o contrasenyes, per procedir a la seva immediata cancel•lació.

Pintutres Baque es reserva el dret a eliminar qualsevol comentari i les contribucions que violin la llei, respecte a la dignitat de la persona, que són discriminatori, racista, xenòfob, pornogràfic, spam, que amenacen la joventut o la infància , ordre o seguretat pública o que, segons la seva opinió, no eren adequats per a la publicació.

En qualsevol cas, Pintutres Baque no serà responsable de les opinions expressades pels usuaris a través de comentaris o altres eines de blocs o participació que poden ser.

El mer accés a aquest lloc Web no implica cap tipus de relació comercial entre l'usuari i Pintutres Baque.

L'usuari declara ser d'edat i tenen capacitat jurídica suficient per vinculat per aquestes condicions. Per tant, aquest lloc Baque Pintutres Web no està dirigit als menors d'edat. Pintutres Baque declina tota responsabilitat per incompliment d'aquest requisit.

El lloc Web està dirigit principalment a usuaris residents a Espanya. Pintutres Baque no garanteix que el lloc Web compleix amb les lleis d'altres països, totalment o parcialment. Si l'usuari resideix o té seu domiciliades en un altre lloc i decideix accedir o aneu a la pàgina Web farà així sota la seva pròpia responsabilitat, es vetllarà que aquest accés i navegació d'acord amb la legislació local que s'aplica a vostè, no assumint Pintutres Baque qualsevol responsabilitat que es derivi d'aquest accés.


ACCÉS I NAVEGACIÓ EN LA WEB: L'EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

Pintutres Baque no garanteix la continuïtat, disponibilitat i utilitat de la web o dels continguts o serveis. Pintutres Baque farà el seu màxim el bon funcionament de la web, no obstant això, no es fa responsable o garantia que l'accés a aquest lloc Web no sigui ininterromput o ser error lliure.

No té cap responsabilitat o garantia que el contingut o software que es pot accedir a través d'aquest lloc web, és lliure d'error o causa de danys en el sistema informàtic (maquinari i programari) de l'usuari. En qualsevol cas Pintutres Baqué serà responsable de pèrdues o danys de qualsevol tipus derivats de l'accés, navegació i ús del lloc Web, incloent però no limitat a, tal costa als sistemes informàtics o els provocats per la Introducció de virus.

Pintutres Baque ni es fa responsable dels danys que puguin causar als usuaris per un ús inadequat d'aquest lloc Web. En particular, no es responsabilitza de cap manera de les caigudes, interrupcions, falta o defectes en telecomunicacions que es produeixin.


POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

D'acord amb el que s'indica en la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter Personal (LOPD) i Reial decret 1720 / 2007, de 21 de desembre, que aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter Personal (RDLOPD), Pintutres Baque es compromet a adoptar les mesures tècniques i organitzatives, depenent del nivell de seguretat de les dades recollides, així que per garantir la seguretat de les dades personals i per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

D'acord amb el que estableix l'article 5 de la LOPD llei, l'usuari queda informat que les dades personals recollides per Pintutres Baqué, mitjançant els formularis facilitats en les seves pàgines, es va introduir en un fitxer sota la responsabilitat de Pintutres Baque, i degudament declarat i inscrit en el Registre General de l'agència de protecció de dades, amb la finalitat de facilitar, Perfeccioni i compromisos establerts entre ambdues parts o el manteniment de la relació que s'estableix en les formes que estigui subscrit o per respondre a una petició o consulta.

Mentre que l'usuari es comunica no altrament Pintutres Baque, vol dir que les dades no s'ha modificat, l'usuari es compromet a notificar qualsevol variació i ha consentiment per utilitzar per a determinats propòsits, explícites i legítimes per a que s'obté. I fins i tot es pot utilitzar per a finalitats comercials de personalització, operativa i Estadística i les activitats del seu objecte social, autoritzant expressament Pintutres Baque d'extracció, emmagatzematge de dades i estudis de Màrqueting per adaptar el contingut ofert per l'usuari, per millorar la qualitat, el funcionament i la navegació pel lloc Web.

En les ocasions en què l'usuari podria proporcionar les seves dades a través de formes, per a fer consultes, demanar informació o per raons relacionades amb el contingut ofert en el lloc Web, si les dades que proporciona l'usuari essencials al correcte desenvolupament de tot això, és informar l'usuari que indiquen que siguin dades la realització és obligatori.

Si no autoritza el tractament de les dades per a l'objecte designat al paràgraf el / la (s) anterior (s), l'usuari podrà exercir els drets d'informació-l'accés, rectificació, cancel•lació i oposició (drets ARCO) disponibles i poden ser exercir davant Pintutres Baqué, d'acord amb títol III LOPD i la RDLOPD. Per això, et cal tenir en compte les connotacions següents:

  Dret d'accés: és el dret de l'usuari per obtenir informació sobre les dades específiques de tractament personal Pintutres Baque realitzades o per realitzar i la informació disponible sobre l'origen d'aquestes dades i comunicacions dur a terme o proporcionada per a ells.
  Dret de rectificació: és el dret de l'usuari que modificar les dades que, mentre que dins la automatitzat, resulten ser inexacta o incompleta.
  Dret de cancel•lació: és el dret de suprimir les dades personals de l'usuari, amb l'excepció que estableix altres lleis aplicables que regeixen l'obligació de conservació dels mateixos, en temps i forma.
  Dret d'oposició: és el dret de l'usuari que el tractament de les seves dades personals no es realitza o deixarà tractament dels mateixos per Pintutres Baque.

Així, l'usuari pot exercir els seus drets per escrit a Pintutres Baque amb la referència "LOPD-www.pinturesbaque.com", especificant:

  Nom, cognoms i còpia del DNI. En casos en què s'admet la representació, serà també necessària la identificació pel mateix mitjà de la persona que representa l'usuari, així com acreditació de la representació. La fotocòpia del DNI pot ser substituït, per qualsevol altre mitjà vàlid per la llei que Mostra la identitat.
  Sol•licita amb les raons específiques per a la seva sol•licitud o informació a la qual voleu accedir.
  Casa a l'efecte de notificacions.
  Data i signatura del sol•licitant.
  Tot el document confirmant la petició d'aquella fórmula.

L'usuari ha d'utilitzar un mètode d'enviament que permet acreditar l'enviament i la recepció de la sol•licitud.

Aquesta aplicació i tots els altre document adjunt s'enviaran a la següent adreça o e-mail:

C / Pals n º 82 2n 1a, 17200, Palafrugell
Contacte: informacio@pinturesbaque.com

Pintutres Baque es reserva el dret de canviar la seva política de privacitat, segons el seu criteri, o motivada per un canvi legislatiu, jurisprudencial i doctrinal de l'Agència Espanyola de protecció de dades. L'ús del lloc web després d'aquests canvis, implicarà l'acceptació de la mateixa.


POLÍTICA DE GALETES

  Galetes:

Accés a aquest lloc Web pot implicar la utilització de cookies. Les cookies són petites quantitats d'informació que s'emmagatzemen en el navegador utilitzat per cada usuari - en els diferents dispositius que es poden utilitzar per navegar - ho el servidor recordi certa informació que posteriorment i només el servidor Ell va implementar llegirà. Galetes facilitar la navegació, fer-lo més amable i no danyar l'aparell de navegació.

Les cookies són procediments automàtics de recollida d'informació relativa a les preferències determinades per l'usuari durant la seva visita al lloc Web per reconèixer-lo com a usuari i personalitzar la vostra experiència i ús del lloc Web i pot també, per exemple, ajudar a identificar i resoldre errors.

Informació obtinguda a través de galetes pot incloure la data i hora de visites a la web, pàgines de visionament, temps que ha estat en el lloc Web i els llocs visitar abans i després d'això. No obstant això, cap galeta permet que pot ser contactat amb el número de telèfon de l'usuari o qualsevol altre mitjà de contacte personal. Cap galeta pot extreure informació de disc dur de l'usuari o robar informació personal. L'única manera que la informació privada de l'usuari és una part de l'arxiu de galetes és que l'usuari personalment donar aquesta informació al servidor.

  Galetes pròpies:

Són aquestes galetes que són enviats a l'ordinador o dispositiu de l'usuari i gestionats exclusivament per Pintutres Baque per millorar el rendiment del lloc Web. La informació que es recull s'utilitza per millorar la qualitat de la web i el contingut i l'experiència d'usuari. Aquestes galetes permeten als usuaris com a visitant recurrent del lloc Web per reconèixer i adaptar el contingut d'oferir continguts que coincideixen amb les seves preferències.

(S) subministrament de (s) responsable institució (s) de les cookies pot transferència (n) aquesta informació a tercers, si ho requereix la llei o un tercer partit que processen aquesta informació per aquestes entitats.

  Impossibilitar, rebutjar i suprimeix les galetes:

L'usuari pot desactivar, rebutjar i suprimeix les galetes - totalment o parcialment - instal•li al seu mecanisme servir la configuració del navegador (entre els que són, per exemple, Chrome, Firefox, Safari, Explorer). En aquest sentit, els procediments per rebutjar i suprimeix les galetes poden variar des d'un navegador d'Internet a un altre. En conseqüència, l'usuari cal, anar a instruccions sempre el propi navegador d'Internet està utilitzant. En el supòsit que rebutgen l'ús de cookies - totalment o parcialment - encara pot utilitzar el lloc Web, encara que això pot han limitat l'ús d'alguns dels mateixos beneficis.

  Canvis en la política de galetes:

És possible que la política de galeta de lloc Web canviar o actualitzar, per això és aconsellable revisar aquesta política cada vegada que accedir al lloc Web per tal d'estar correctament informat sobre com i per què utilitzem cookies.


VINCULACIÓ POLÍTICA

Va informar que el lloc web Pintutres Baque posa o es pot posar a disposició dels usuaris d'enllaç (inclosos, entre altres, enllaços, banners, botons), directoris i cercadors que permeten als usuaris accedir a llocs web propietat i/o gestionades per part de tercers.

La instal•lació d'aquests enllaços, directoris i motor de cerca de lloc Web és proporcionar usuaris la cerca d'i accedir a la informació disponible a Internet, pot ser un suggeriment, la recomanació o la invitació per a la visitar-los.

Pintutres Baque no ofereix o es ven per si mateix o mitjançant tercers, els productes o serveis disponibles en aquests llocs enllaçats.

També garanteix la disponibilitat tècnica, precisió, veracitat, validesa o legalitat de llocs no de propietat que es pugui accedir per enllaços.

Pintutres Baque mai revisar o controlar el contingut dels altres llocs web, així com no aprovats, examina o fa propis productes i serveis, contingut, arxius i qualsevol altre material en aquests llocs enllaçats.

Pintutres Baque no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que pogués derivar-se de l'accés, ús, qualitat o legalitat de contingut, comunicacions, opinions, productes i serveis dels llocs web no gestionats pel Pintutres Baque i els vinculat en aquest lloc Web.

L'usuari o tercers fent un hipervincle des d'una pàgina web del lloc web d'una altra, diferent a la web de Pintutres Baque ha de saber que:

Sense reproducció està permès - totalment o parcial - de qualsevol dels continguts i/o serveis del lloc Web sense autorització expressa de Pintutres Baque.

Tampoc no es permet cap manifestacions falses, inexactes o incorrectes sobre el lloc Web de Pintutres Baque, ni en els continguts i/o serveis del mateix.

Amb l'excepció de l'hiperenllaç, la pàgina web en la qual s'estableix l'hiperenllaç no contindrà qualsevol element d'aquesta web, protegides com a propietat intel•lectual per l'ordenament jurídic espanyol, excepte autorització expressa de Pintutres Baque.

L'establiment de l'hipervincle no implica l'existència de relacions entre Pintutres Baque i el propietari del lloc web de que es celebra, ni el coneixement i acceptació dels Pintutres Baqué de continguts, serveis o activitats en dit lloc web i viceversa.


PROPIETAT INTEL•LECTUAL I INDUSTRIAL

Pintutres Baque per si mateix o com a part de cessionària, és titular de tots els drets de propietat industrial i intel•lectual de la web, així com dels elements continguts en el mateix (una limitació i no limitat, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos, marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, elecció dels materials utilitzats, programes d'ordinador necessaris pel seu funcionament, accés i ús, etc.). Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel•lectual per la legislació espanyola, sent aplicable a ells la normativa espanyola i comunitària en aquest camp i els tractats internacionals subscrits per Espanya i relacionades amb el món.

Tots els drets reservats. En virtut de les disposicions de la Llei de propietat intel•lectual, es prohibeix expressament la reproducció, distribució i comunicació pública, incloent el seu mode de posar a disposició, de tot o part dels continguts d'aquest lloc web, per a comercial, mitjançant qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense el permís de Pintutres Baque.

L'usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel•lectual i industrial de Pintutres Baque. Podeu veure els elements del lloc Web o fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o qualsevol altre suport físic sempre que es faci exclusivament per al seu ús personal. L'usuari, no obstant això, no pots esborrar, modificar o manipular qualsevol protecció dispositiu o sistema de seguretat que s'instal•lava a la pàgina web.

Quan l'usuari o tercer considera que qualsevol dels continguts del lloc Web representa una violació dels drets de protecció de la propietat intel•lectual, vostè ha de notificar immediatament Pintutres Baque a través de les dades de contacte de paràgraf Resum d'aquest Avís Legal i condicions d'ús.


ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Pintutres Baque es reserva el dret d'introduir les accions civils o penals que consideri necessàries per un ús inadequat del lloc Web i contingut, o per incompliment d'aquests termes i condicions.

La relació entre l'usuari i Pintutres Baque serà es regeix per la normativa vigent i aplicable en el territori espanyol. Si qualsevol conflicte respecte a la interpretació o l'aplicació d'aquestes festes condicions se sotmeten els conflictes tribunals ordinaris segons els jutges i tribunals que s'apliquen segons la llei.

Regreso al contenido