Historia Pintures Baque - PINTURES BAQUE

PINTURES BAQUÉ
Vaya al Contenido
La nostra història

Als 14 anys començo a treballar de pintor a Palafrugell i durant els onze següents aprenc l’ofici.
A l’any 1965 decideixo muntar l’empresa PINTURES BAQUE per el meu compte i, al cap de poc temps, agafo un aprenent i als dos anys, n’agafo un altre.

L’empresa funciona, tinc molta feina i durant els anys següents vaig arribar a tenir fins sis treballadors.
L’àmbit de la empresa es naturalment de Palafrugell, Llafranc, Calella i Tamariu. També Begur i les seves platges, fins Platja D’Aro, S’Agaró i esporàdicament a Girona i Barcelona.

Una anècdota realment curiosa es que un senyor que es deia Escuder, client de Calella, ens va portar a pintar una finca que posseeix a 2.400 metres de altura al Pirineu, tocant a la frontera de entre Catalunya i Andorra al poble de Prullans, a Lleida.

L’empresa es dedica a pintures als interiors (lacats, estucats, empaperats, esmalts i vernissos), manteniment de façanes, comunitats de veïns, etc... Quaranta anys treballant, fins a la hora de la jubilació, però la empresa, continua la seva activitat, ja que el meu fill DANIEL BAQUE, la porta actualment i esta al servei de tots vostès pel que desitgin.

Quaranta anys dona recorregut per conèixer molta gent a la qual, li hem pintat la casa el pis o el negoci. Amb algun de ells, hem mantingut una relació de client-empresari, però amb altres, s’ha creat una relació d'amistat i, puc dir orgullós que compto encara, amb clients de quan vaig fundar aquesta modesta empresa.

Naturalment varen tenir clients fidels durant uns quants anys, i altres de mes curta durada, inclòs algun que el vàrem servi solament una vegada. Alguns els vàrem perdre, simplement perquè eren ja grans i ens varen deixar.

Tots foren benvinguts, tal com ho seran els que de aquí en endavant tinguin la amabilitat de contractar la empresa que actualment encara porta el nom de PINTURES BAQUE.

Regreso al contenido